HTML

Rajzolj pöcsöt a szavazólapra

Szavazni jó. Még akkor is, ha nincs kire. Rajzolj pöcsöt a szavazólapra, hátha megértik.

Friss topikok

  • nokéremtisztelettel: Sajna elég béna a telómban a fényképező, de itten a szavazatom: kepfeltoltes.hu/view/100411/395036... (2010.04.11. 12:34) es igen!
  • Lyuk! Én vagyok az Apááád!: ...a gyerekek hisznek a Mikulásban, meg a Jézuskában.. ..a felnőttek meg hisznek a 4 évenkénti sz... (2010.04.07. 22:24) A radikális pöcsisták az előrehozott választások mellett
  • stro-B: Sziasztok! Végre találtam egy ilyen témájú oldalt :) Én is már hónapokkal korábban eldöntöttem, ho... (2009.06.12. 19:38) Esélyt az érvénytelen szavazatoknak!

Linkblog

A radikális pöcsisták az előrehozott választások mellett

2009.04.03. 16:36 akiraly

Mi, radikális pöcsisták a lehető leghamarabb szeretnénk pöcsöt rajzolni a szavazólapra. EHV!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pocs.blog.hu/api/trackback/id/tr701044236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tróger 2009.06.04. 17:55:21

Aszem csatlakozok a kezdeményezéshez. Nekem eleve ez volt a szándékom. Mármint egy nagy pöcsöt rajzolni a szavazólapra.
Ismerek olyat, aki ezt már 2006-ban is megtette. sajnálom, hogy én nem. Most viszont itt a lehetőség!

VikuNya 2009.06.05. 08:14:19

És a jó sok rajzolt pöcs után a jelenlegi pártok magukba szállnak, és megváltoznak? Vagy feloszlatják magukat, és helyt adnak egy frissen alakult, mégis jelentős társadalmi bázissal rendelkező, szavahihető, erkölcsileg feddhetetlen és szakértő pártnak, akik rögtön be is kerülnek az EP-be, és ott képviselnek minket?

Tényleg gond van a magyar pártokkal. De a pöcsrajzolás nem old meg semmit. Ez így csak hőzöngés. Viszont ha valami konstruktív ötlettel előállna valaki, azt mindenképpen támogatom.

Egyébként meg miért kéne pont pöcsöt rajzolni? Békejel, hippi virág, egy óriási NEM (vagy egyik sem), a szavazólap áthúzása...

Végül: a szavazatszámlálók nem fogják külön számolni a pöcsöket. Megy az érvénytelenek közé. A statisztika meg arról szól majd, hogy mennyi béna balfék ment el szavazni, aki még egy szavazólapot sem tud értelmesen kitölteni.

akiraly · http://index.hu 2009.06.05. 08:28:54

@vikunya: amennyiben az ervenytelen szavazatok szama meghalad egy bizonyos merteket (harom szazalekot akar) akkor mar erdemes gondolkodoba esni, hiszen az ervenytelen szavazatok aranya amugy tizedszazalekban merheto csak. Az ervenytelen szavazas lenyege, hogy jelzed, te nem passziv vagy, nem erdektelen, hanem aktiv, csak megfelelo valasztasi lehetoseg nelkul.
A politikai elit igen konnyeden lemond a passzivakrol, viszont egy aktivan ervenytelent szavazo reteg jelezheti, hogy igenis elerheto lenne barmely part szamara, amely lenne szives megszolitani. Az ervenytelen szavazat NAGYON EROS UZENET.

falusix 2009.06.05. 10:50:46

Nem gondolom hogy a szavazás nélküli szavazással bármit is elérnénk.
A pártok úgyis tojnak ránk nagy magasságból. jól tudják hogy semmilyen eszközünk nincs arra hogy számonkérjük rajtuk az ígéreteiket.
A megfelelő számú léhűtő úgyis bekerül az EU parlamentbe, bármit teszel. Legfeljebb nem most hanem a megismételt szavazáson(újabb milliárdok elfecsérlése után).

Azt javaslom hogy GONDOLD ÁT JÓL,MENJ EL SZAVAZNI, és SZAVAZZ!!!

Ha nem tudod kit akarsz bejuttatni, akkor fontold meg hogy KIT NEM AKARSZ bármelyik parlamentben a te nevedben ott látni.

Én ezt teszem.

Zsötem 2009.06.05. 15:55:33

Csatlakozom a post írójához! Pöcs rajzolásával a szavazatlapra, igen is meglehet mutatni a politikusoknak (az összesnek), hogy a választóik nélkül semmit sem érnek.
És az érvénytelen szavazatokat nem is nagyon tudják eltitkolni, pláne, hogy az összes közvéleménykutató igyekszik majd felmérni a szavazási részvételt. Elfognak gondolkodni rajta, akkor most hogyanis tovább, ha kijön az eredményben, hogy a részvétel volt pl.: 68,5% és akkor ebből mindössze 10% az érvényes, a többiek (bár így lenne) pöcsöt rajzoltak a szavazólapra (a média most az egyszer jól is tenné, ha fújna rajta jó nagyot, hogy augusztusig had töprengjen rajta az "áldott" köztudat)
Ha meg nem gondolkodnak el rajta?! Akkor picsába az egészel, semmit sem ér a rendszer.
Az EP-ben meg nem nemzeteket képviselnek a politikusok, ennek majd okosabb lenne utánna olvasnod.
Maximálisan egyetértek a posttal.

PÖCSÖT A SZAVAZÓLAPRA!

Polós Feri [lionheart] 2009.06.08. 01:00:17

@akiraly: "Az ervenytelen szavazas lenyege, hogy jelzed, te nem passziv vagy, nem erdektelen, hanem aktiv" - csak balfasz.

Obor Oborovics (törölt) 2010.02.17. 15:45:37

@Polós Feri [lionheart]: @falusix: Nem. Viszont azon abajogni, hogy jajj mennyi pénzbe kerül a szavazások újrakiírása, na az a faszság és szánalmas is. Elég sok ruppóba fájt már mindenkinek az elmúlt 20 év - nagyságrendekkel többe, akkor meg nem mindegy?

Legalább jót röhögünk, legalább viccelődünk ezen az egész cirkuszon. Mást úgy sem tehetünk. Aki viszont az elmúlt évek után is úgy érzi, hogy kötelessége szavazni és kényszeresen úgy érzi, hogy erre a kötelességére mást is figyelmeztetni kell, na az egy jó nagy répa. A magam részéről felelőtlenségnek érzem a szavazás intézményét - nem kerül, nem kerülhet a birtokomba elég információ arról, hogy kit miért is kellene megválasztanom. A program az csak egy máz - nem láthatom át, hogy valójában, a háttérben milyen erők motiválnak egy pártot. A puding próbája az evés, részemről aki bizonyít, hogy érdemes a szavazatomra, az majd legközelebb megkapja - mondjuk négy év múlva, addig meg... marad a pöcs.

Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.07. 22:24:50

...a gyerekek hisznek a Mikulásban, meg a Jézuskában..

..a felnőttek meg hisznek a 4 évenkénti szavazásban

..na, erről ennyit.

részemről mehet a pöcs vagy pina a szavazólapokra
süti beállítások módosítása